Kategorier
Catering

Vegansk catering Stockholm – enorma fördelar 

I samband med bröllop, dop och andra större tillställningar så vill man fokusera på annat än maten. Där blir catering i Stockholm en lika given som bra lösning. Samma sak gäller för företag som exempelvis ska ordna event eller delta vid en konferens. Catering är tidseffektivt och ger deltagarna chansen att fokusera på det program man ska följa. 

Idag ser man att catering även är gångbart vid mindre sammankomster. En AW, en företagsfrukost eller som exempelvis ett bra sätt att summera en arbetsvecka. Det fungerar även för privatpersoner som ska ha en mindre typ av fest för släkt och vänner – eller som ska ordna en liten picknick i trädgården. Catering har förändrats under senare år, och detta enbart till det bättre. 

Ett exempel på det senare gäller för vegansk catering i Stockholm och vi skulle definitivt ge dig rådet att testa detta vid nästa tillfälle. Vegansk mat har många fördelar och vi ska här nedan gå igenom varför det är en bra idé att välja vegansk catering i Stockholm framför den mer traditionella: 

  • Hälsosammare. Vegansk mat är rik på fibrer och har ett betydligt lägre innehåll av mättade fetter. Utöver det så handlar det även om en kost rik på vitaminer. Det gör att du kan servera dina gäster ett hälsosamt alternativ med fördelen att det håller dem pigga och alerta. Vanligt är annars att se att en rejäl dipp uppkommer efter en måltid. Maten ska smältas och det innebär att folk blir trötta. Det vill man inte se – vare sig på en fest eller en konferens. 
  • Billigare. Catering för vegan i Stockholm är billigare än vad catering innehållande kötträtter är. Det är ett bra val även för miljö och klimat. Vinster för alla – och i synnerhet för din plånbok. 
  • Bättre mat. Veganmat är ett spännande val där menyerna hämtar influenser från hela världens olika kök. Du bjuder på det oväntade och maten blir en riktig snackis som får folk att öppna upp sin mer sociala sida.